Flyvende gæs i vandfarver

Susse har syet det flotte tæppe til en kollega, som ønskede sig et tæppe i blå/grønne vandfarver. Mønsteret fandt de ved at se på kavalkaden over tæppet, solgt på auktion til fordel for Julemærkefonden, så var der ingen tvivl. Susse skriver:

Mens jeg syede har jeg sendt Linnea Hassing Nielsen mangen en venlig tanke, for at have lært at lave skabeloner til maskinsyning. For jeg ville gerne spare en søm i de flyvende gæs, og slippe for at skulle sætte en 2cm strimmel på hver side af gæssene. Det lykkedes at få alle gæssene nøjagtige. På det præcisionskursus med Linnea fortalte hun også at det var en god ide at "træne" lidt hvis man havde været fra symaskinen. Det samme gælder når man skifter symaskine midt i et projekt. Det gjorde jeg, og det er ikke klogt. Præcisionen i syningen fandt jeg, men i quiltningen, der kan jeg godt se at vi - maskinen og jeg - ikke er helt dus endnu.

Maskinsyet og freestyle-maskinquiltet. Der er brugt silke og bomuld, og mellemfoeret er bomuld/polyester. Mål: 164 x 204 cm. December 2010